Club Brugge wint makkelijk eerste oefenpot op Spaanse bodem

23-03-2017 21:50
1

Club Brugge vertoeft momenteel in Spanje, waar het een oefenstage afwerkt. De uittredende landskampioen speelde woensdagavond zijn eerste oefenwedstrijd en won met 2-0 tegen het plaatselijke FC Marbella. Doelpuntenmakers van dienst waren Lex Immers en Jelle Vossen.

Club speelde met een experimenteel elftal, maar domineerde de partij vanaf het eerste fluitsignaal. Eerste eerste doelrijpe kans werd met veel moeite weggewerkt door de Spaanse verdediger. Na een kwartier kon Club wel juichen. Claudemir pakte uit met een lange inworp, die via Wesley bij Lex Immer belandde. De Nederlander twijfelde niet en knalde de 1-0 binnen.

Blauw-zwart bleef hoog druk zetten in na de pauze en werd daarvoor snel beloond. Invaller Jelle Vossen stond amper twee minuten op het veld toen hij een vrije trap van Jelle De Bock binnen werkte. Michel Preud'homme voerde heel wat wisssels door in de tweede helft, waardoor het tempo uit de wedstrijd verdween. Doelpuntenmaker Vossen moest in de slotfase nog vroegtijdig naar de kant, na een tweede gele kaart.