Straftraining geen probleem voor Legear: Mijn moeder staat om 5u30 op

Straftraining geen probleem voor Legear: "Mijn moeder staat om 5u30 op"

12-03-2017 23:00

Standard heeft de reguliere competitie duidelijk laten lopen op de laatste speeldagen. Na de nederlaag tegen hekkensluiter Moeskroen speelde het nu thuis gelijk tegen KV Oostende. De straftrainingen van Aleksandar Jankovic halen voorlopig niets uit, maar Jonathan Legear beseft wel dat er iets moet gebeuren.

De Luikse flankspeler kwam pas in de afgelopen weken boven water, maar hij snapt dat Standard aan een rampseizoen bezig is. "Een seizoen als dit is onaanvaardbaar voor Standard. We moeten de juiste mentaliteit tonen. Dat is nu belangrijk. We moeten ons seizoen goedmaken in play-off 2. We hebben geen andere keuze dan 1.000 procent voor dat Europese ticket te gaan. We staan allemaal achter de trainer en hebben nu drie weken om ons voor te bereiden op die belangrijke wedstrijden", klinkt het op Het Laatste Nieuws.

Jankovic wilde de mentaliteit van zijn spelers verbeteren met extra trainingen. De spelers moesten op sommige dagen al op 7u30 aanwezig zijn. "Als we dat moeten doen, moet het maar. Mijn moeder staat ook elke ochtend om 5u30 op om te gaan werken. Dat is geen schande. We hebben dan nog het geluk dat voetbal onze job is."