Breuk tussen Mertens en Kat, (tijdelijke) barst in het sprookjeshuwelijk

Breuk tussen Mertens en Kat, (tijdelijke) barst in het sprookjeshuwelijk

09-03-2017 06:56
1

Op het veld doet Dries Mertens het beter dan ooit, maar daarnaast loopt het wat minder. Hij en zijn vrouw Kat Kerkhofs zijn (al dan niet tijdelijk) uit elkaar. Donkere wolken boven hun huwelijk.

De flankaanvaller vertoeft momenteel alleen in Napels. Van Kat is er geen spoor. Volgens Het Laatste Nieuws huurt zij momenteel iets in Leuven en oogst hun toekomst onzeker. Ook de entourage van het tweetal bevestigt de geruchten. "Waarom het minder gaat, dat is privé", klinkt het in Het Nieuwsblad.

De eerste barsten toonden zich op sociale media. Na een goal of leuke actie van Mertens op het veld volgde er steevast een post van Kat op sociale media. De laatste weken was er daar helemaal geen sprake meer van. Ook de gekende viering van Mertens, met het hartje voor Kat, werd tijdelijk even de koelkast ingestoken voor een viering op zijn hondjes of een kus op de camera.

Kat en Dries zijn één van de weinige jeugdkoppels in het absolute topvoetbal. Ruim twaalf jaar geleden werden ze een koppel, maar nu komt er mogelijk een einde aan het sprookje.