Lambrecht zegt geen nee tegen terugkeer: Dan zeg ik meteen: welkom!

Lambrecht zegt geen nee tegen terugkeer: "Dan zeg ik meteen: welkom!"

07-03-2017 18:23

Peter Maes werd rond de kerstdagen ontslagen bij Racing Genk, sindsdien zit hij zonder job. De trainer wacht nu rustig de aanbiedingen af. Roger Lambrecht wil zeker en vast nog eens opnieuw met hem samenwerken.

De twee horen mekaar namelijk nog geregeld. "Mijn contact met Peter Maes is altijd goed gebleven. Vlak na zijn ontslag bij Genk heb ik hem gebeld om hem een hart onder de riem te steken. Mochten wij op zoek zijn naar een trainer, zou ik meteen zeggen: Peter, meer dan welkom! Maar Rúnar is hier net en levert goed werk", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Door de prestaties van Kristinsson is de naam van Maes voorlopig niet aan de orde. "Hij heeft de ploeg van de voorlaatste plaats weg geloodst en fysiek weer scherp gekregen. Onder Georges Leekens was onze fysieke paraatheid een drama, er werd onvoldoende intensief getraind. Akkoord, tegen Eupen was het slecht, maar tegen Anderlecht en Gent speelden we gelijk, tegen Club wonnen we zelfs met 1-0. Toen was iedereen tevreden op Daknam."