Met Van Buyten kan ik nog samenwerken, met Renard ligt dat moeilijk

"Met Van Buyten kan ik nog samenwerken, met Renard ligt dat moeilijk"

07-03-2017 10:01

Yannick Ferrera maakt tegenwoordig urore bij KV Mechelen. Eerder dit seizoen werd de trainer nog ontslagen bij Standard. In Extra Time kwam hij maandag terug op zijn ontslag in Luik.

Daniël Van Buyten en Olivier Renard werkte Ferrera buiten. "Maar ik heb sinds mijn ontslag nog altijd contact met Van Buyten. Hij geeft toe dat hij dingen gezegd heeft waar hij nu aan twijfelt. Maar Van Buyten was niet mijn grootste vijand bij Standard. Wie dan wel? Ze waren met twee, niet?" Het is geen geheim dat het niet werkte met Renard. Maar we hebben elk ons eigen leven. Met Van Buyten zou ik zeker ooit nog kunnen samenwerken, met Renard ligt dat moeilijker."

Dat hij meteen na zijn ontslag bij Standard voor KV Mechelen koos, bleek achteraf een geweldige stap. "Ik lag om 9 uur buiten bij Standard en om 18 uur belde voorzitter Timmermans mij al. Eerst was ik niet overtuigd dat ik dat meteen moest doen, maar toen dacht ik: wie ben ik om nee te zeggen tegen een prachtige club als KV Mechelen? Ik ben nog maar 35 jaar!"