UPDATE: 'Geen breuk voor Vetokele, spits mogelijk wel tijdje out'

UPDATE: 'Geen breuk voor Vetokele, spits mogelijk wel tijdje out'

04-03-2017 23:27

Sint-Truiden won dan wel met 2-1 van AS Eupen. Veel reden tot vieren was er niet. De Truienaren moeten het de rest van het seizoen waarschijnlijk zonder Igor Vetokele doen. De aanvaller liep een zware blessure op.

In een duel met Siebe Blondelle ging het helemaal fout voor Vetokele. De spits liep een blessure op en moest vn het veld gedragen worden. Tijdens de match werd hij nog met een ziekenwagen afgevoerd naar het ziekenhuis. Het Laatste Nieuws meldt dat de medische staf van Sint-Truiden een kuitbeenbreuk vreest.

Vetokele zal zaterdagavond nog onder de scan gaan in het Sint-Trudoziekenhuis in Sint-Truiden. Dan zal duidelijk worden hoe ernstig de blessure is. Hij lijkt sowieso lang aan de kant te moeten blijven staan. Als het om een kuitbeenbreuk gaat, is zijn seizoen sowieso voorbij. Een stevige klap voor STVV en de spits.

Update 23.27 uur: STVV heeft nog geruststellend nieuws gekregen in verband met Vetokele. Een scan wees uit dat het kuitbeen helemaal niet gebroken is. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De spits lijkt wel een tijdje out te zijn, dus zijn seizoen is mogelijk toch voorbij. Er volgen maandag nog onderzoeken om de ernst van de blessure aan het licht te brengen.