Immers baalt van schandaal: Iedereen vindt mij eigenlijk een supergozer

Immers baalt van schandaal: "Iedereen vindt mij eigenlijk een supergozer"

22-02-2017 23:33
1

Lex Immers baalt ervan dat veel mensen een negatief beeld van hem hebben. De nieuwbakken middenvelder van Club Brugge, die voorheen bij ADO Den Haag en Feyenoord speelde, denkt dat zijn imago 'volgens bijna iedereen' slecht is.

"Omdat er in het verleden een aantal dingen zijn voorgevallen. Maar toen was ik jong, en iedereen leert van zijn fouten", legt Immers uit in gesprek met Voetbal International. Immers doelt onder meer op het voorval waar Immers in zijn ADO-tijdperk 'wij gaan op jodenjacht' zong, na een zege op Ajax. "Als mensen denken aan Lex Immers, dan denken ze aan die idioot die dat op de bar stond te zingen."

"Maar dat zijn conclusies die mensen trekken, omdat ze mij persoonlijk niet kennen. Want de mensen die mij wel kennen, weten dat mijn buitenkant niet klopt", vervolgt Immers. "Bij iedere club waar ik nieuw binnenkom, ben ik meteen met iedereen vrienden. Iedereen vindt mij eigenlijk een supergozer en iedereen zegt altijd dat ik heel anders ben dan ze dachten. Ze hadden verwacht dat ik brutaal zou zijn, of onaardig. Dat hoor ik zó vaak. Maar dat ben ik niet. Ik ben heel netjes, respectvol en beleefd."