Doet Club Brugge nieuwe poging voor droomtarget? Misschien volgende zomer

  Doet Club Brugge nieuwe poging voor droomtarget? "Misschien volgende zomer"

  vrijdag 17 februari 2017 om 09:00

  Lior Refaelov is ondertussen 31 jaar, de vraag is hoe lang de flankspeler nog zal spelen bij Club Brugge. In de winter stond er met Tal Ben Haim een nieuwe Israëlier klaar, maar die deal ging niet door. Refaelov vindt dat uitermate jammer.

  De deal tussen Club Brugge en Ben Haim leek in kannen en kruiken, maar sprong op het laatste nippertje toch nog af. Uitstel is echter geen afstel, zo weet ook Refaelov. "Tal en ik zijn goede vrienden, al sinds ik met hem bij de nationale beloften speelde. Ook onze vrouwen komen goed overeen, het was leuk geweest om een landgenoot in de kleedkamer te hebben. Misschien volgende zomer", klinkt het hoopvol in Het Laatste Nieuws.

  Uiteindelijk haalde Club niet Ben Haim, maar wél de Roemeen Dorin Rotariu. "Een goede speler. Wat ook goed is, is dat hij een iets ander profiel heeft dan de spelers die hier al rondlopen. Hij is linksvoetig en kan vanop rechts naar binnen komen, een beetje zoals Izquierdo vanop de linkerkant."

  Rotariu speelt op de positie van Refaelov, mogelijk zal hij hem zelfs uit de ploeg kunnen spelen. "Misschien op Westerlo al. So be it. Ik heb geen problemen met concurrentie. Bovendien is Rotariu een aangename jongen. En in onze kleedkamer heerst geen jaloezie, we vormen één team. Dat is ook de sleutel tot de titel, dus ga ik dat zeker niet verstoren."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Doet Club Brugge nieuwe poging voor droomtarget? "Misschien volgende zomer"