Dendoncker gelooft in goede afloop tegen Essevee: 'Thuis moeten wij altijd winnen

Dendoncker gelooft in goede afloop tegen Essevee: 'Thuis moeten wij altijd winnen"

10-02-2017 19:38

RSC Anderlecht liet afgelopen weekend nog punten liggen op het veld van Sporting Lokeren. Paars-wit gaat zondagnamiddag tegen Zulte Waregem op zoek naar eerherstel. Middenvelder Leander Dendoncker gelooft alvast in een goede afloop tegen Essevee.

"De voorbije weken gaat het spelniveau toch naar omhoog. Het belangrijkste was dat we veel punten pakten, maar de laatste twee wedstrijden haalden we amper twee op zes", aldus Dendoncker op een persconferentie. "Het is nu aan ons om zondag te winnen tegen Zulte Waregem."

"Dat is een heel goede ploeg. Ginder hebben we nog verloren. Het is een team met een goede organisatie. Ze weten allemaal wat ze moeten doen. Thuis moeten wij echter altijd winnen en proberen een goede prestatie neer te zetten voor onze supporters."

Het rapport van de Brusselaars dit seizoen in de topmatchen is maar matig. Daar wil Dendoncker verandering in zien. "De coach heeft al die uitslagen opgenoemd. Het is nu aan ons om voor de eerste keer dit seizoen thuis een topper te winnen. We zullen er alles aan doen."