'Het beste moment uit mijn carrière, gelukkig ben ik niet vertrokken bij Club'

'Het beste moment uit mijn carrière, gelukkig ben ik niet vertrokken bij Club'

09-02-2017 06:44
1

José Izquierdo mag zich voortaan de beste voetballer van België noemen. De Colombiaan won woensdagavond de Gouden Schoen. Club Brugge kon hem in de zomer nog overtuigen om te blijven in België. Daar werden hij en Club Brugge nu voor beloond.

"Toen ik hier toekwam in 2014, had ik nooit gedacht dat ik twee jaar later alles zou gewonnen hebben in België", reageert Izquierdo in Het Laatste Nieuws. "De Supercup, de beker, de titel en nu de Gouden Schoen. Dit is het beste moment in mijn carrière, de reden waarom ik voetbal. De beste job in de wereld ook. Geweldig hoe je met een bal elke droom kan waarmaken. Ik heb veel te danken aan de trainer en mijn ploegmaats die me het vertrouwen gegeven hebben om uit te blinken."

Izquierdo leek in de zomer nochtans te gaan vertrekken bij Club Brugge. Onder andere HSV toonde interesse. Club kon hem echter overtuigen om nog minstens één seizoentje te blijven. "Dit is een avond om nooit te vergeten. Ja, op dit moment ben ik echt gelukkig dat ik afgelopen zomer niet vertrokken ben", lacht de Colombiaan.