Mulder neemt het op voor Rode Duivel: ''Een vernedering''

Mulder neemt het op voor Rode Duivel: ''Een vernedering''

01-02-2017 13:32

Michy Batshuayi bleef ondanks de nodige geruchten bij Chelsea. Onze landgenoot heeft nochtans weinig positieve vooruitzichten bij The Blues. Dinsdagavond mocht de spits amper dertig seconden meedoen in de topper tegen Liverpool (1-1).

Jan Mulder vond de ultrakorte invalbeurt schandalig van Chelsea-coach Antonio Conte. "Iemand zich op het veld voor een seconde laten tonen... Hij zou moeten gaan klagen bij de spelersgroep en zeggen dat dat een vernedering is van zijn trainer", sprak de Nederlandse analist duidelijke taal op Play Sports

Mulder maakte zich serieus kwaad op Conte. "Echt, ik accepteer het niet, en het is niet de eerste keer", waarna Mulder bijval kreeg van collega-analist Marc Degryse. De ex-Rode Duivel vindt dat Batshuayi om een transfer had moeten vragen. "Hij zou moeten zeggen dat hij wil vertrekken. Conte heeft hem niet eens nodig'', aldus Degryse.

Batshuayi krijgt zeer weinig minuten als reserve. De Rode Duivel verzamelde in vijftien optredens amper negentig minuten in de Premier League.