UPDATE: 'Mbodji zet grove middelen in om weg te raken bij Anderlecht'

UPDATE: 'Mbodji zet grove middelen in om weg te raken bij Anderlecht'

30-01-2017 07:45
2

Kara Mbodji vertrekt mogelijk toch nog bij RSC Anderlecht. De Senegalees wordt gevolgd door een pak buitenlandse clubs. Nu springt ook Leicester City mee in de dans.

De Engelse kampioen zou volgens The Sun bijna negen miljoen euro geboden hebben op Kara. Anderlecht heeft dat echter afgewezen. De Engelse bron meldt dat Anderlecht minstens vijftien miljoen euro wil krijgen voor de 27-jarige Senegalees. Naast Leicester City is ook Crystal Palace geïnteresseerd in de centrale verdediger.

Anderlecht lijkt ook niet geneigd om de Senegalees deze wintertransferperiode nog te laten gaan. Paars-wit wil de ploeg graag nog tot het einde van het seizoen bij elkaar houden. Kara is echter de prioriteit voor Claudio Ranieri geworden nadat Leicester City geen akkoord kon vinden met Sassuolo-verdediger Francesco Acerbi.  Naast Kara denkt Leicester City ook nog aan Hertha Berlijn-verdediger Sebastian Langkamp en Chelsea-verdediger Branislav Ivanovic.

Update 07:45 Het Nieuwsblad bevestigt dat Leicester een bod heeft gedaan op Mbodji, het spreekt zelfs over 10,5 miljoen euro. Mbodji is helemaal niet blij met de weigering en zou druk willen zetten op Anderlecht. Vooral blijft hij in Afrika, ook al is Senegal uitgeschakeld op de Afrika Cup.