'Deportivo La Coruna wil nog eens zaken doen met Anderlecht'

'Deportivo La Coruna wil nog eens zaken doen met Anderlecht'

28-01-2017 16:55

Anderlecht en Deportivo La Coruna rondden deze week een opmerkelijke ruildeal af. Davy Roef trok voor zes maanden naar Spanje, terwijl Ruben naar Brussel kwam. Deportivo wil voor de transferdeadline nog eens zaken doen met Anderlecht.

Sportief manager Herman Van Holsbeeck liet vrijdag weten dat er in principe geen nieuwe spelers meer worden gehaald. Van Holsbeeck bevestigde tevens dat er nog wel twee spelers de club mogen verlaten. Diego Capel staat op dat lijstje en de flankspeler heeft ook een vertrekwens. Een terugkeer naar zijn vaderland behoort tot de mogelijkheden voor de Spanjaard.

Deportivo La Coruna heeft volgens Fichajes opnieuw interesse getoond in de 28-jarige Capel. Leganes en Deportivo Alaves zouden ook nog kans maken op zijn komst. Capel speelt pas zes maanden voor Anderlecht, nadat hij overkwam van het Italiaanse Genoa. René Weiler deed al 23 keer een beroep op hem, maar de aanvaller heeft geen basisplaats weten te veroveren. Capel maakte tot op heden twee goals en gaf vier assists voor paars-wit.