OFFICIEEL: Standard-spits begint nieuw hoofdstuk in Ligue 1

OFFICIEEL: Standard-spits begint nieuw hoofdstuk in Ligue 1

Gepubliceerd: maandag 30 januari 2017 om 20:15ma 30-01-2017 om 20:15

Het blijft een komen en gaan van jewelste op Sclessin. Standard Luik nam de voorbije weken al afscheid van een resem spelers en daar mag dit weekend een nieuwe naam aan toegevoegd worden. Isaac Mbenza staat namelijk op het punt om terug te keren naar Frankrijk.

Dat is opvallend, want onze jonge landgenoot kwam pas afgelopen zomer over van Valenciennes. De twintigjarige aanvaller mocht de voorbije maanden bovendien twintig keer aantreden voor de Rouches in competitieverband, weliswaar hoofdzakelijk als invaller. Toch heeft Standard hem blijkbaar niet meer nodig. Dat klinkt Montpellier HSC als muziek in de oren.

De Franse landskampioen van 2012, momenteel amper veertiende in de Ligue 1, zou de deal zaterdag of zondag afronden, weet L'Equipe. In totaal krijgt Standard naar verluidt 1,6 miljoen euro overgemaakt. Het lijkt er dus op dat Mbenza, die bij de U19 voor de nationale selectie uitkwam, niet verder zal geraken dan één doelpunt voor de Luikenaars. 

Update 20:15 Standard heeft de transfer van Mbenza net officieel gemaakt. Het gaat wel degelijk om een definitieve verkoop voor de jonge spits.


Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Laat Standard Mbenza te vroeg gaan?

(111 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws