Antwerp-speler verdedigt John Bico: Hij wilde ons aan promotie helpen

Antwerp-speler verdedigt John Bico: "Hij wilde ons aan promotie helpen"

22-01-2017 16:45

Bij Antwerp speelde Isaac Koné zaterdagavond een degelijke partij tegen Oud-Heverlee Leuven. Die Koné is een transfer van John Bico, maar daar ziet Wim De Decker duidelijk geen graten in.

Die Koné werd transfervrij binnengehaald, hij heeft in het verleden bij White Star gespeeld. Het had verdacht veel weg van een vriendendienst, maar ook De Decker ziet potentieel in hem. Koné is ook blij dat hij mag spelen bij The Great Old. 

"Antwerp wilde me echt, terwijl er toch heel wat andere clubs interesse toonden. In bepaalde opzichten waren daar zelfs betere pistes bij, maar ook nu weer vertelde John Bico me over het project dat hij voor ogen had, dat hij een grote club als Antwerp aan promotie wilde helpen", aldus Koné in Gazet Van Antwerpen.

Het is opmerkelijk dat Koné opnieuw in zee ging met Bico, want zijn eerdere ervaringen waren niet zo positief. "Bij WS Brussel had Bico niet de middelen die hij wel had bij Antwerp. Bij White Star werden we maanden niet betaald ... Op dat moment was ik twee jaar in België en hoorde je bijna niets anders dan Antwerp. Ik herinner me nog dat het met 0-4 is komen winnen tegen WS Brussel. Ongelooflijk dat Antwerp toen niet is gepromoveerd."