'Anderlecht moet één naam al zeker van zijn lijstje schrappen'

'Anderlecht moet één naam al zeker van zijn lijstje schrappen'

18-01-2017 07:39

Wie wordt de nummer één van Anderlecht na de winterstop? Ook in Brussel weten ze het nog niet. Trainer René Weiler heeft een voorkeur voor Koen Casteels, maar Wolfsburg lijkt niet mee te willen werken.

De doeman zelf toonde zich volgens Het Nieuwsblad bereid om zes maanden naar het Astridpark te komen. Hij is op zoek naar speelminuten en wil zich graag tonen. Wolfsburg heeft echter een ander opinie en wil zijn doelman niet laten gaan. Het management van Casteels lijkt zich daarbij neer te leggen, een transfer lijkt uitgesloten.

Naast Casteels denkt Anderlecht ook aan Salvatore Sirigu. De 30-jarige Italiaan wordt door PSG uitgeleend aan Sevilla, maar speelt daar evenmin. Het is echter de vraag of Sirigu Anderlecht wel ziet zitten en of PSG wil meewerken aan een deal voor een half jaar. In afwachting van een beslissing heeft Davy Roef een knop omgedraaid. Hij traint scherper dan ooit.

Ondertussen toont Weiler zich bereid het seizoen uit te doen me Frank Boeckx als nummer één, maar het bestuur volgt de Zwitser daar voorlopig nog niet in.