Charleroi sluit gesprekken met Gent niet uit: Het heeft mijn nummer

Charleroi sluit gesprekken met Gent niet uit: "Het heeft mijn nummer"

17-01-2017 20:58

AA Gent heeft met Birger Verstraete dinsdag een nieuwe middenvelder aangetrokken. Hij moet één van de nieuwe aanjagers worden bij de Buffalo's. In het verleden probeerde Gent ook te shoppen in de Eerste Klasse, meer bepaald bij Charleroi.

In de zoektocht naar een vervanger voor Sven Kums kwam Gent uit bij Damien Marcq. Hein Vanhaezebrouck is een grote fan van de Fransman en noemde hij onlangs nog één van de beste middenvelders in België.

Het Nieuwsblad meldt dat in de zomertransferperiode Mogi Bayat aan het werk werd gezet om een ruiloperatie Hannes Van der Bruggen - Marcq te voltooien. Die kwam er uiteindelijk niet en Van der Bruggen bleef bij Gent. Maar een transfer is mogelijk nog steeds niet van de baan, al lijkt die wel moeilijk te gaan worden.

De middenvelder heeft nog maar net zijn contract tot medio 2019 bij de club verlengd. En met Verstraete heeft Gent al een nieuwe middenvelder. Toch stelt Charleroi-directeur Mehdi Bayat dat een transfer nog steeds bespreekbaar is. "Ze hebben mijn nummer", vertelde hij.