Boodschap voor Preud'homme: ''Goed genoeg om eens mijn kans te krijgen''

Boodschap voor Preud'homme: ''Goed genoeg om eens mijn kans te krijgen''

13-01-2017 23:19

Ahmed Touba wordt bij Club Brugge gezien als een groot talent. De 18-jarige jeugdinternational was deze week zelfs al mee op stage in Sotogrande. Touba wacht echter nog op zijn officiële debuut voor Blauw-Zwart en begint ongeduldig te worden.

Touba is vol zelfvertrouwen. ''Ik blijf vooruitgaan. Waarom op een dag geen match spelen? Ik behoorde dit seizoen al drie keer tot de selectie, waarbij ik op de bank zat. Dat is een extra motivatie. Omdat je dan beseft hoe dicht je bij je debuut staat. Dan ga ik nog harder werken om die eerste speelminuten te verzamelen", liet de verdediger weten aan Het Laatste Nieuws.

De jongeling weet dat de keuze aan trainer Michel Preud'homme is, maar Touba is van mening dat hij klaar is voor het grote werk. "Persoonlijk vind ik dat ik hard genoeg werk en goed genoeg train om toch eens mijn kans te krijgen. Er ontbreekt me niet meer zoveel, denk ik. Het ritme van een eerste klassewedstrijd natuurlijk, maar dat kan je pas oppikken als je speelt'', klinkt het overtuigend.