'Chelsea weigert Chinees bod op Costa: spits boos en uit de selectie'

'Chelsea weigert Chinees bod op Costa: spits boos en uit de selectie'

13-01-2017 20:15

Diego Costa heeft het aan de stok met Chelsea. De Spaanse spits is boos omdat zijn club niet bereid is hem naar China te laten vertrekken. Costa kan daar rekenen op een salaris van bijna 35 miljoen euro per jaar.

Dat meldt Sky Sports. Chelsea-eigenaar Roman Abramovic denkt er niet over om Costa te laten gaan. Daar is de spits boos over omdat hij zelf juist heel graag naar China wil. Volgens Sky Sports heeft Costa al drie dagen niet meegetraind bij de koploper uit de Premier League. Het contract van de Braziliaanse Spanjaard loopt nog twee jaar door.

The Daily Mail komt met een ander verhaal. De Britse krant schrijft dat Costa niet bij de selectie voor het duel met Leicester City zit omdat hij ruzie heeft met manager Antonio Conte. Costa meende last te hebben van zijn onderrug, maar de medische staf was niet overtuigd van de klachten van de spits. Conte sloot zich aan bij de fysio's, waardoor Costa boos geworden zou zijn. Daarop besloot de Italiaanse manager hem uit de selectie zetten.

Batshuayi
Nu Costa uit de selectie is gezet, komen er mogelijk kansen voor Michy Batshuayi. De Rode Duivel speelde dit seizoen amper in de Premier League.