Mechele wil vechten voor plekje bij Club: Ik neem MPH niets kwalijk

  Mechele wil vechten voor plekje bij Club: "Ik neem MPH niets kwalijk"

  woensdag 11 januari 2017 om 19:24

  Voor Brandon Mechele wordt het ongetwijfeld een vreemd gegeven. De verdediger speelt de komende maanden niet voor Club Brugge, maar wel voor STVV. Hij koos voor een tijdelijk vertrek. Al is er zeker geen sprake van rancune tegenover Blauw-Zwart.

  De verdediger verloor dit seizoen helemaal zijn plek bij de Bruggelingen. "Ik had deze zomer ook al uitgekeken naar een oplossing. Club had vier goeie centrale verdedigers. En ik wist dat de trainer niet veel zou veranderen aan de kampioenenploeg. Ik stond dus al een streepje achter en dan raakte ik nog een paar keer geblesseerd. Het zat allemaal een beetje tegen", reageert hij tegenover Sporza.

  Trainer
  Michel Preud'homme besloot om hem nog maar weinig speelminuten te geven. Hij koos voor andere namen. "Dat was de keuze van de trainer. Benoît Poulain en Stefano Denswil hebben andere kwaliteiten. Ik heb geprobeerd om daaraan te werken en om me te bewijzen op training, maar ik kon niet blijven wachten op speelkansen."

  "Ik neem Preud'homme niets kwalijk. Hij heeft me veel bijgeleerd en ik ben hem daar dankbaar voor. Maar op een gegeven moment moet je aan jezelf denken. Ik wil spelen dus dit was misschien wel de beste oplossing."

  In de toekomst wil hij nog uitkomen voor de Bruggelingen. Mechele weet waar hij eerst nog aan moet werken. "Wat ik dan moet verbeteren om titularis te worden? Ik moet misschien meer initiatief nemen en me verbaal meer laten gelden. Daar kan ik zeker nog stappen in zetten. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat ik deze zomer terugkeer, maar we zullen zien", besluit hij.

  Poll

  Is Mechele goed genoeg voor Club Brugge?

  (432 stemmen)

  Plaats een reactie

  Polleken 77 +1701
  woensdag 11 januari 2017 om 19:50
  Niet goed genoeg en veel te veel overtredingen.
  Club is net iets te hoog gegrepen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Mechele wil vechten voor plekje bij Club: "Ik neem MPH niets kwalijk"