Genk viert met komst van nieuwe spits: Vroeger was zo iemand halen ondenkbaar

  Genk viert met komst van nieuwe spits: "Vroeger was zo iemand halen ondenkbaar"

  woensdag 11 januari 2017 om 11:04

  KRC Genk heeft met José Naranjo een nieuwe spits in huis gehaald. De Spanjaard moet de vervanger van Nikolaos Karelis worden. Technisch directeur Dimitri De Condé is bijzonder opgetogen met zijn komst.

  "Na het jammerlijke uitvallen van Nikos Karelis zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe spits en zijn we uitgekomen bij een jongen die we eigenlijk al sinds vorig jaar op de radar hadden", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.. "Alleen zat de timing op dat moment niet juist omdat bij ons alle posities ingevuld waren."

  Na een sterk seizoen in Tweede Klasse bij Gimnastic de Tarragona kreeg hij zijn kans bij Celta Vigo. Echt doorbreken kon hij er nooit. "In de gesprekken die ik met hem heb gevoerd merkte ik heel veel honger en dat is voor mij belangrijk. Vroeger was het voor ons ondenkbaar om iemand weg te halen uit de Spaanse competitie, maar ik merk dat het verhaal van Alejandro Pozuelo toch bij velen de ogen heeft geopend."

  Ook het mooie Europese parcours heeft geholpen. "Bovendien is het ook zo dat wij met onze wedstrijden tegen Bilbao veel indruk hebben gemaakt. Ze weten in Spanje ook welke talenten bij ons zijn opgegroeid en doorgebroken. Wij hebben wel wat aanzien in Spanje en dat zorgt ervoor dat jongens sneller naar ons willen komen. Dat heeft er allemaal voor gezorgd dat de transfer van Naranjo in een stroomversnelling is geraakt. Het woord is nu aan hem."

  Poll

  Is Naranjo een goede aanwinst voor Genk?

  (551 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Genk viert met komst van nieuwe spits: "Vroeger was zo iemand halen ondenkbaar"