Veeg uit de pan: Zonder enige uitleg heeft Jankovic hem aan de kant geschoven

Veeg uit de pan: "Zonder enige uitleg heeft Jankovic hem aan de kant geschoven"

Gepubliceerd: zondag 1 januari 2017 om 13:04zo 01-01-2017 om 13:04

Als jeugdproduct van Olympique Lyon was Fares Bahlouli enkele jaren geleden een absoluut toptalent. Bij AS Monaco kwam het er echter niet uit, waarna Standard Luik hem deze zomer huurde. Na amper vier maanden zit zijn Luikse verblijf er al op. Aleksandar Jankovic wordt met de vinger gewezen.

De Serviër arriveerde pas in september in de Vurige Stede, na het ontslag van Yannick Ferrera. "We zijn op 31 augustus toegekomen bij Standard. Twee dagen laten leverde hij (Bahlouli, nvdr.) een veelbelovende tweede helft af tegen Olympique Marseille. Maar enkele dagen later werd trainer Ferrera, die één van de bezielers was van zijn komst, de laan uitgestuurd. Met zijn opvolger, Jankovic, liep het niet zo lekker", getuigt een anonieme bron die dicht bij het dossier staat bij Footmercato.

Over de communicatie van de nieuwe trainer is men in de entourage van Bahlouli niet te spreken. "Zonder de minste uitleg heeft Jankovic hem aan de kant geschoven en hem nooit meer laten spelen, ondanks goede optredens op training. Deze situatie kon niet blijven duren voor Farès. Hij heeft dus besloten om terug te keren naar Monaco."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Had Jankovic Bahlouli meer moeten gebruiken?

(134 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws