Goed nieuws voor Weiler: duo lijkt toch inzetbaar voor topper tegen AA Gent

Goed nieuws voor Weiler: duo lijkt toch inzetbaar voor topper tegen AA Gent

21-12-2016 10:20

Anderlecht-trainer René Weiler kan in de topper tegen AA Gent mogelijk weer een beroep doen op drie vaste krachten. Uros Spajic keert terug uit schorsing, terwijl een duo hun rentree maaken op het trainingsveld. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Frank Acheampong liep een kwestuur op aan zijn knie, waardoor hij tijdens de laatste twee competitieduels niet in de selectie zat. De Ghanese international was dinsdag weer in staat om met de groep mee te trainen en lijkt inzetbaar. De kans is klein dat hij in de basis start, want in de weken voor zijn blessure verloor hij zijn basisplaats als linksback aan Ivan Obradovic.

Weiler mocht ook weer Alexandru Chipciu verwelkomen. De Roemeen nam echter nog grote riscio's na zijn spierblessure. Volgens de krant kan hij donderdag spelen tegen de Buffalo's, maar een basisplaats komt wellicht nog te vroeg. Naast Acheampong en Chipciu trainde ook Olivier Deschacht opnieuw mee met het eerste elftal. Het is echter nog niet bekend of de naar de B-kern verbannen verdediger weer terugkeert in de selectie.