Nieuwe stap in de maak voor Büttner (ex-Anderlecht): Mondelinge overeenkomst

Nieuwe stap in de maak voor Büttner (ex-Anderlecht): "Mondelinge overeenkomst"

17-12-2016 20:51
0

Alexander Büttner is vrij om te gaan en staan waar hij wil. De Nederlandse linksback van Dinamo Moskou heeft zijn contract laten ontbinden, vertelt hij aan Omroep Gelderland. Russische media meldden eerder deze week al dat Büttner (27) per direct afscheid ging nemen van de Russische club. 

De oud-speler van onder meer Vitesse en Manchester United komt al een tijdje niet meer aan de bak bij Dinamo, dat vorig seizoen degradeerde. "Dit is niet mijn niveau. Ik heb het hier wel gezien. Soms moeten we ook acht uur in de bus zitten, of negen uur vliegen. Dat ga ik niet meer doen. Het is tijd voor een nieuwe stap", aldus de vleugelverdediger. 

Aleksandar Bursac, de zaakwaarnemer van Büttner, onderhandelde lang met Dinamo over de ontbinding van het contract van zijn cliënt. Dat is nu gelukt. "Mondeling hebben we een overeenkomst. Ik denk maandag de ontbindingsovereenkomst in mijn mail te hebben."

Omroep Gelderland weet dat Büttner inmiddels contact heeft gehad met zijn oude club Vitesse over een terugkeer. Tot op heden heeft dat 'nog niets concreets opgeleverd'. Een terugkeer in de Eredivisie lijkt onwaarschijnlijk, stelt de regionale omroep. Vorige jaar speelde de linksback nog op uitleenbasis bij Anderlecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie