Spanje knokt zich knap terug op Wembley, Italië en Duitsland in evenwicht

15-11-2016 22:59

Engeland en Spanje hebben dinsdagavond gelijkgespeeld op Wembley. Het thuisland stond lang met 2-0 voor, maar dankzij twee late goals eindigde de oefeninterland alsnog in een remise. Ook Italië en Duitsland hielden elkaar in evenwicht.

Op Wembley kwamen The Three Lions op voorsprong dankzij een rake strafschop van Adam Lallana. De Liverpool-ster mocht aanleggen nadat Jamie Vardy onderuit was gehaald door goalie Pepe Reina. Overigens mocht Vardy van geluk spreken dat hij op dat moment nog binnen de lijnen stond. In de beginfase van het oefenduel ging de Leicester City-aanvaller snoeihard door op de enkel van César Azpilicueta.

Vardy zelf kopte vlak na de pauze de 2-0 binnen, op aangeven van Jordan Henderson. De fraaie aansluitingstreffer van Spanje-debutant Iago Aspas viel in de 89e minuut en de gasten slaagden er zelfs nog in om gelijk te maken. Isco scoorde in de 96e minuut.

Italië - Duitsland 0-0
Bij de kraker tussen Italië en Duitsland werd er niet gescoord. Na de pauze werd een doelpunt van Kevin Volland terecht afgekeurd en Andrea Belotti schoot in de slotfase nog op de paal namens het thuisland.