Obradovic is terug bij Servië: Ik ben er klaar voor

Obradovic is terug bij Servië: "Ik ben er klaar voor"

Gepubliceerd: zaterdag 12 november 2016 om 09:13za 12-11-2016 om 09:13

Ivan Obradovic krijgt bij Anderlecht voorlopig geen speelkansen, maar is wel opnieuw Servisch international. En de linksachter is blij dat er bij is, na een moeilijke periode.

Hij lijkt al sinds september weer fit. Toch maakt René Weiler nog geen gebruik van zijn diensten. De trainer meent mogelijk dat de verdediger te veel schrik toont in de duels en trager is geworden. Slavo Muslin, de bondscoach van Servië, riep hem toch op. "Eerlijk: ik ben helemaal klaar", aldus de verdediger in de Servische pers. "Ik onderging twee kruisbandoperaties aan beide knieën op drie jaar tijd, maar die laatste blessure is nu al een jaar geleden. Ik ben terug."

Ook de kritiek dat hij zich inhoudt of niet snel genoeg is, weerlegt hij. "Zeggen dat ik schrik heb om te tackelen klopt niet. Ik train bij Anderlecht zoals ik altijd train en bij de B-ploeg ga ik toch alle duels aan. Wat de snelheid betreft, ik heb ritme nodig op het hoogste niveau. Daarom deed het plezier dat Servië me opriep voor het duel met Wales. Als ik speel, sta ik tegenover Gareth Bale."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws