Vazquez blijft sukkelen in Mexico en is opnieuw buiten strijd

  Vazquez blijft sukkelen in Mexico en is opnieuw buiten strijd

  dinsdag 11 oktober 2016 om 14:41

  Hoe zou het nog zijn met Victor Vazquez. De stijlvolle voetballer verkaste in januari van dit jaar naar het Mexicaanse Cru Azul, maar daar loopt het allesbehalve zoals gewenst. De blessuregevoelige Spanjaard sukkelt al sinds april en is onlangs hervallen.

  Dat meldt ESPN. Vazquez is naar zijn geboorteland gereisd voor een second opinion. Enkele weken geleden trok hij al naar de Mexicaanse stad Morelia, waar hij een behandeling onderging met het injecteren van eigen bloed. Begin deze maand kwam de aanvallende middenvelder na twee maanden in actie, maar ondertussen heeft opnieuw last aan de geteisterde knie. 

  Hoe lang de Spanjaard dit keer aan de kant moet blijven, is onduidelijk. Ook zijn makelaar, Horacio Gaggioli, wilde niets lossen tegen ESPN. "Het spijt me, maar ik kan niets zeggen over zijn situatie", klonk het. De geruchten gaan de ronde dat Cruz Azul na de competitie afscheid wil nemen van Vazquez. "Ook daar kan ik niets over kwijt, ik heb daarover nog niets gehoord van de club."

  Ook in zijn tijd bij Club Brugge was Vazquez vaak geblesseerd. Het is de rode draad door de carrière van de bij Barcelona opgeleide spelmaker. Als aanvoerder van de generatie sterren zoals Lionel Messi werd hem een grote toekomst voorspeld, maar zijn broze lichaam verhinderde dat.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Vazquez blijft sukkelen in Mexico en is opnieuw buiten strijd