'Mister Europe' van Rapid Wien is klaar voor confrontatie met Genk

'Mister Europe' van Rapid Wien is klaar voor confrontatie met Genk

Gepubliceerd: woensdag 14 september 2016 om 12:23wo 14-09-2016 om 12:23

KRC Genk moet donderdag afrekenen met Rapid Wien in de Europa League. Bij de Oostenrijkse ploeg kijkt men vooral naar grote vedette Louis Schaub. De 21-jarige middenvelder is 'Mister Europe' bij Rapid. Ook tegen Genk wil hij overtuigen.

Schaub zit momenteel in de vorm van zijn leven. Hij scoorde al vier keer in Europa én vier keer in de competitie. Genk is gewaarschuwd. "Het is alleszins mijn beste competitiestart ooit. Hopelijk kan ik dat niveau aanhouden", vertelt Schaub in Het Belang van Limburg.

De Oostenrijker was er drie jaar geleden ook al bij tegen Genk. Toen werd het twee keer een gelijksel. "Ik verwacht, net als drie jaar geleden, een wedstrijd op het scherp van de snee. Toch schuif ik Genk naar voor als de favoriet", vertelt de Oostenrijker.

Schaub heeft bijzonder veel lof voor het Belgische voetbal. “Ik schat het Belgisch voetbal hoog in. Kijk naar de nationale ploeg, kijk naar al die vedetten bij Europese topclubs. De meeste Belgische clubs leiden spelers op voor het buitenland. Maar toch. Ajax aast op Leon Bailey, dat wil iets zeggen", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws