'Waasland-Beveren laat Juanma vallen en kiest voor Deens alternatief'

'Waasland-Beveren laat Juanma vallen en kiest voor Deens alternatief'

22-08-2016 07:39
0

Waasland-Beveren zal dan toch niet in zee gaan met Juanma. De Spaanse aanvaller mocht een contract tekenen voor twee seizoenen met optie, maar uiteindelijk zag hij daar toch van af. Ronnie Schwartz wordt het alternatief.

Verwacht werd dat Juanma, die vorig seizoen 11 goals maakte bij het Schotse Hearts, afgelopen weekend zou tekenen. Dat feestje ging echter niet door. "In laatste instantie hebben wij geen persoonlijk akkoord met de speler kunnen bereiken", aldus sportief verantwoordelijke Danny De Maesschalck in Het Laatste Nieuws.

Gelukkig had Waasland-Beveren nog een ander doelwit achter de hand. Ronnie Schwartz maakt nu veel kans om de nieuwe spits te worden, want hij legt maandag medische testen af. Die Schwartz is transfervrij, zijn contract bij het Franse Guingamp werd eerder deze maand nog ontbonden. Voor de rest heeft hij enkel bij Deense ploegen gespeeld. Eerder dit jaar werd hij nog verhuurd aan Esbjerg. Hij scoorde daar 4 doelpunten in 12 wedstrijden. Zijn beste periode was die bij Randers FC, waar hij tussen 2011 en 2014 37 doelpunten maakte op 79 wedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie