Vanhaezebrouck is er niet gerust in: Ik vrees een 1-0 in de terugwedstrijd

Vanhaezebrouck is er niet gerust in: "Ik vrees een 1-0 in de terugwedstrijd"

18-08-2016 23:36
0

Hein Vanhaezebrouck zag ondanks de 2-1 zege toch vooral pijnpunten bij zijn ploeg. Tegenover Sporza blikte hij terug op een lastige wedstrijd.

"Het heeft lang geduurd voor we konden scoren, zowel in de eerste helft als in de tweede", verwijst de trainer naar de doelpunten in de extra time. "Die extra time mocht trouwens gerust nog langer duren, want de spelers van Shkendija hebben wel heel veel tijd gewonnen."

Daarbij verwees Vanhaezebrouck ook naar de wedstrijdleiding. "Dat heb ik in Europa nog nooit gezien. Ook die handsbal ziet hij anders dan de rest van het stadion", is de coach duidelijk.

Rustiger zijn
"We moeten ook naar onszelf kijken. We hebben kansen genoeg gehad, maar moeten daarin rustiger blijven", gaat hij verder. "Die goal van Thomas Matton was niet hard, maar wel mooi geplaatst in de hoek. De andere spelers willen keihard schieten, maar mikken dan recht op de keeper."

"De zege was heel belangrijk, want in Macedonië vallen nooit veel doelpunten. Ze hebben een goede organisatie. Ook nu mogen we zeker niet gerust zijn. Ik vrees een 1-0 nederlaag en de daarbij horende uitschakeling", besluit Vanhaezebrouck.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie