'Sporting Lokeren gaat Belgische middenvelder terughalen uit Griekenland'

'Sporting Lokeren gaat Belgische middenvelder terughalen uit Griekenland'

16-08-2016 08:10

Sporting Lokeren staat mogelijk op het punt om een opvallende transfer te doen. De Waaslanders hebben namelijk een nieuwe flankspeler op het oog.

Het gaat om Viktor Klonaridis, een Belg van Griekse origine. Volgens Het Nieuwsblad is de deal ondertussen rond. Zijn huidige club Panathinaikos gaat akkoord met een transfer. Ook de speler zelf heeft ondertussen een akkoord gevonden met Lokeren. Toch is de transfer nog niet helemaal in kannen en kruiken. Het probleem ligt in het wereldje van de makelaars. Twee verschillende makelaars beweren dat ze alle rechten hebben op Klonaridis, en dat kan natuurlijk niet.

Klonaridis werd geboren in Seraing, maar verhuisde tijdens zijn jeugd naar Griekenland. Daar doorliep hij de jeugdreeksen van AEK Athene. In 2012 stapte hij over naar Lille, dat hem uitleende aan Moeskroen-Péruwelz. Dat werd geen groot succes, maar zijn tijd bij Panathinaikos leverde al meer speelminuten op. Hij speelde er ondertussen 35 wedstrijden en scoorde negen doelpunten. Toch wil Panathinaikos hem graag verkopen, want financieel heeft de club het niet breed.