'Pereira mag weg van Mourinho en is zeer gewild op de transfermarkt'

'Pereira mag weg van Mourinho en is zeer gewild op de transfermarkt'

31-07-2016 11:05

Andreas Pereira is zeer gewild op de transfermarkt. De Nederlandse topclub PSV heeft volgens tabloid The Daily Mail nog steeds interesse in het grote talent van Manchester Untied. Er is ook belangstelling voor Pereira uit Engeland.

De Britse boulevardkrant meldt dat ook de landskampioen Leicester City het wel ziet zitten in de jongeling van manager José Mourinho. Inmiddels heeft Pereira, evenals enkele andere United-spelers, te horen gekregen dat een vertrek mogelijk is. De Mancunians zijn bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Pereira, Bastian Schweinsteiger, Will Keane en Tyler Blackett. Eerder kreeg ook Adnan Januzaj naar verluidt al slecht nieuws van Mourinho.

Pereira staat bekend als een supertalent. Onze landgenoot, die ook de Braziliaanse nationaliteit heeft, vertrok al op jonge leeftijd naar PSV. Hij speelde daar zes jaar in de jeugdopleiding speelde, alvorens hij in 2011 naar United vertrok. Daar stroomde hij in 2014 in bij het eerste elftal. De twintigjarige middenvelder kwam zowel uit voor zowel Belgische als Braziliaanse jeugdelftallen. Pereira kan dus nog altijd voor de Rode Duivels kiezen.