Maes heeft een plan voor Europees duel: Moeten we ook tonen

Maes heeft een plan voor Europees duel: "Moeten we ook tonen"

21-07-2016 11:38
0

Racing Genk speelt donderdagavond nog een Europese kwalificatiewedstrijd tegen Podgorica Buducnost. De Limburgers beloven het warm te krijgen. De temperaturen kunnen oplopen tot 37 graden.

Genk kent donderdagavond nog een extra tegenstander. Naast Podgorica zelf is er ook nog de hitte. Het kan 37 graden worden in de hoofdstad van Montenegro. Ook Peter Maes beseft dat het moeilijk zal worden. "Het hangt allemaal van onze 'mindset' af", vertelde Peter Maes aan Het Laatste Nieuws.

"Er is een klasseverschil, maar dat moeten we ook tonen. We weten dat het warm zal zijn en we weten dat we al 2-0 voorstaan tegen een ploeg met beperkte kwaliteiten. Eigenlijk is alles aanwezig om die terugmatch te onderschatten", waarschuwt hij.

"Het is aan ons om die wedstrijd wél op een serieuze manier te benaderen. Er moet maar één bal goed vallen en dan kan het plots weer alle kanten uit. Wij moeten ervoor zorgen dat Podgorica niet het gevoel krijgt dat er nog iets mogelijk is, die angel moet er meteen uitgehaald worden. Dat heeft niets met de kwaliteiten van de tegenstander te maken, enkel met die van onszelf en de intenties die wij in die match willen steken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie