MPH kan zich niet stilhouden, Club-coach gespot in stadion van tegenstander

MPH kan zich niet stilhouden, Club-coach gespot in stadion van tegenstander

Gepubliceerd: zondag 17 juli 2016 om 13:12zo 17-07-2016 om 13:12

Standard en Club Brugge strijden op 23 juli om de Supercup in het Jan Breydelstadion. Michel Preud'homme zou ook die prijs graag winnen met Blauw-Zwart. Hij zette zich alvast zelf aan het wer.

Standard werkte zaterdag een oefenwedstrijd af tegen Chievo Verona, dat net aan de voorbereiding begonnen is. Een opvallende aanwezige was Preud'homme, die Standard met 3-0 zag winnen van de Italiaanse ploeg. Preud'homme krijgt dan wel een minder zwaar takenpakket bij de Bruggelingen, maar lijkt toch niet te kunnen stoppen met werken. Hij ging Standard alvast scouten.

Standard-trainer Yannick Ferrera kreeg ook te horen dat Preud'homme aanwezig was. "Men heeft het mij verteld", aldus Ferrera in La Dernière Heure. "Ik zal hem volgend weekend gedag zeggen. Nu gaan we ons volop concentreren op de Supercup."

En net zoals Preud'homme is ook Ferrera van plan om die prijs te winnen. "De Supercup oogt minder sexy dan de landstitel of de Beker van België, maar het is een mooie prijs. We gaan keihard werken om die Supercup te winnen", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws