Croizet aan het kanon bij oefenoverwinning van KV Mechelen op Tienen

02-07-2016 20:20

KV Mechelen zet haar goede reeks in de vroege voorbereiding vrolijk verder. Na eerdere overwinningen in oefenwedstrijden tegen Rijmenam, Groen-Rood Katelijne en Rapid Leest ging nu ook KVK Tienen voor de bijl. Aan een sterke eerste helft had Malinwa voldoende.

KVM begon duidelijk gemotiveerd aan de oefengalop, want bij de rust stond Tienen al 0-4 in het krijt. De bezoekers waren om begrijpelijk redenen een maatje te groot. Via Yohan Croizet, Aleksandar Bjelica en een tweeklapper van Nicolas Verdier was de wedstrijd halfweg al beslecht.

Na de pauze haalde Malinwa de voet enigszins van het gaspedaal, mede ten gevolge van de hoeveelheid gebruikelijke wissels. Aan de eindstand veranderde dan ook niets meer: 0-4.