Supporters van KRC Genk voelen zich bedrogen: We zullen hard reageren

Supporters van KRC Genk voelen zich bedrogen: "We zullen hard reageren"

Gepubliceerd: zaterdag 25 juni 2016 om 21:13za 25-06-2016 om 21:13

KRC Genk stelde deze week zijn nieuwe shirts voor. Die vielen niet meteen in de smaak bij de fans en dan drukken we ons nog zacht uit. Via Facebook uitte de Overkoepelende Supporters Vereniging (OSV) zaterdag zijn ongenoegen. Hieronder de klachten van de Genkse fans.

Beste supporters,

Enkele maanden geleden hebben we met KRC Genk op ons maandelijks overleg de truitjes van het nieuwe seizoen ter bezichtiging gekregen. Truitjes waar we toen wel fier op waren, nieuwe stijl en mooi om te zien. Wij hebben toen direct gevraagd om er alles aan te doen om de witte balken achter de sponsors weg te laten. Men heeft toen ons unaniem beloofd er alles aan te doen.

We kregen nadien voorbeelden zonder de balken te zien, die er schitterend uitzagen. Op de volgende samenkomsten werd ons telkens medegedeeld dat de truitjes nog steeds in behandeling waren en dat het met de sponsors de positieve kant uitging. Wat ons steeds meer deed hopen.

En nu enkele maanden later worden de shirts voorgesteld met nog grotere en lelijkere balken (zelfs in het paars) eronder. Wij hebben begrepen dat de directie ook niet is opgezet met het resultaat en dat wij als OSV ervan uitgaan dat zij hierin hun verantwoordelijkheid nemen en hun woord zullen houden en dit rechtzetten ...Wij als OSV zullen hieruit anders onze conclusie trekken en hard reageren naar KRC Genk toe.

Iedereen mag zijn mening hebben maar als men ons iets belooft dan moet je het nakomen of tenminste reageren naar ons toe.
We houden jullie hier verder op de hoogte.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wat vinden jullie van het nieuwe shirt van KRC Genk?

Mooi
23%
Valt wel mee
31%
Lelijk
46%
(3177 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws