Arsenal was concreet voor Russische spits: Had maar een paar dagen de tijd

Arsenal was concreet voor Russische spits: "Had maar een paar dagen de tijd"

Gepubliceerd: zaterdag 4 juni 2016 om 11:50za 04-06-2016 om 11:50

Arsenal had een jaar geleden bijna Aleksandr Kokorin aangetrokken. De destijds 24-jarige aanvaller kon op huurbasis naar Engeland, maar de voorwaarde die hieraan verbonden zat, zinde hem niet. Hij moest zijn aflopende contract verlengen bij Dinamo Moskou om de huurdeal met Arsenal door te laten gaan.

Het contract van Kokorin bij de Moskevieten was in januari 2016 uitgediend. Omdat Arsenal de aanvaller voor één seizoen wilde huren, om te beoordelen of hij voldoende waarde zou hebben voor een definitief contract, zou hij zijn contract in Moskou moeten verlengen. "Maar dat wilde ik niet", geeft de aanvaller aan in gesprek met Futbol.

"Ik had maar een paar dagen om te beslissen of ik mijn contract wel of niet wilde verlengen", vervolgt Kokorin. "We stonden juist voor een periode met belangrijke wedstrijden, dus ik heb besloten het niet te doen." Uiteindelijk was het Zenit Sint-Petersburg die met de aanvaller aan de haal ging: in januari 2016 tekende hij een driejarig contract in Noord-Rusland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws