Breaking news

Steun van Anderlecht aan Club Brugge: Delcroix stuurt brief naar speelster

Trekt Belgische club international aan? Pak Belgische scouts aanwezig op interland

Trekt Belgische club international aan? Pak Belgische scouts aanwezig op interland

Gepubliceerd: dinsdag 31 mei 2016 om 19:05di 31-05-2016 om 19:05

Heel wat Belgische clubs kunnen na het einde van het seizoen op zoek gaan naar versterking. Dankzij de interlands zullen heel wat spelers binnenkort nog in actie komen. Een pak Belgische clubs hebben al een scout gestuurd naar de oefeninterland tussen Luxemburg en Nigeria.

De twee landen spelen dinsdagavond een oefeninterland tegen elkaar. Die wordt uitvoerig bekeken door een pak scouts. Zo zullen er afgevaardigden van Olympique Marseille, Tottenham, Eupen, Gent, Club Brugge, Standard, Freiburg, PSV, Le Havre en Metz aanwezig zijn. Dat meldt BBC Sports. Wie de scouts zullen bekijken, is nog onduidelijk.

Mogelijk stuurt Club Brugge een scout naar de wedstrijd om Laurent Jans aan het werk te zien. De rechtsachter van Waasland-Beveren is een Luxemburgse international. Met verdediger Maxime Chanot (KV Kortrijk) en doelman Antony Moris (KV Mechelen) spelen er nog spelers met een Belgische connectie bij de Luxemburgers. Gentenaar Moses Simon en Genkenaar Wilfred Ndidi beginnen op de bank bij Nigeria.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws