Geraerts waarschuwt ex-ploegmaat in aanloop naar barrages

Geraerts waarschuwt ex-ploegmaat in aanloop naar barrages

Gepubliceerd: dinsdag 24 mei 2016 om 16:59di 24-05-2016 om 16:59

De meeste teams hebben het seizoen afgerond en verheugen zich op vakantie. De spelers van Charleroi en Racing Genk moeten echter nog vol aan de bak. Zij strijden om het laatste Europese ticket en spelen donderdad de eerste match in de barrages. Charleroi-middenvelder Karel Geraerts legt de druk bij Genk.

Geraets ziet de Limburgers als de favoriet voor de dubbele ontmoeting, zo is hij duidelijk in Het Belang van Limburg. "Ik ga ervan uit dat ze bij Genk tegen donderdag dat slechte gevoel zullen hebben doorgespoeld. Maes en Balette weten raad met zo'n situatie. Genk start op papier dan ook als favoriet.'' Genk eindigde als vierde in Play-Off 1, terwijl de Zebra's de sterkste ploeg waren in Play-Off 2.

De 34-jarige Geraerts had ook nog een boodschap voor zijn ex-ploegmaat Sébastien Dewaest, die in augustus de overstap van Charleroi naar Genk maakte. "Niet vergeten, het heeft een jaar geleden de beste twee spelers bij ons weggekaapt. Vooral het vertrek van Dewaest hebben de fans nog niet helemaal verteerd. Hij zal zeker op de korrel worden genomen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws