Sterkhouder Genk: Ik hoop echt dat we die derde plaats behalen

Sterkhouder Genk: "Ik hoop echt dat we die derde plaats behalen"

Neeskens Kebano gaf deze week de Ebbenhouten Schoen door aan zijn opvolger Sofiane Hanni. In Het Belang van Limburg blikt Kebano terug op zijn eerste seizoen bij Racing Genk. ''Ik heb een goede basis gelegd voor de komende drie jaar.''

De 24-jarige Kebano scoorde zeven goals en gaf daarnaast zeven assists, maar speelde een wisselvallig eerste seizoen bij de Limburgers. "De cijfers zijn aanvaardbaar, maar ik moet meer regelmaat in mijn prestaties leggen en beslissender worden", aldus Kebano tegenover Het Belang van Limburg.

Een gebrek aan speelkansen heeft de Franse Congoloos evenwel niet. Hij startte dertig keer in de basis en amper vier keer op de bank. "De concurrentie is groot door de komst van Leon Bailey en Ruslan Malinovskyi. Dan is het normaal dat je eens naast de boot valt. Bij Charleroi was ik basisspeler, maar het verschil tussen beide clubs is enorm."

Racing Genk staat momenteel op twee punten van de derde plek. ''Ik hoop echt dat we die derde plaats kunnen behalen'', zegt Kebano daarover in de krant. "De finale voor Europees voetbal tegen Charleroi? Dat maakt me echt niet uit. Ik reken erop dat we derde worden en die extra wedstrijden kunnen vermijden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie