'Anderlecht grijpt zijn kans, gesprekken met Trossard opgestart'

'Anderlecht grijpt zijn kans, gesprekken met Trossard opgestart'

Gepubliceerd: woensdag 20 april 2016 om 10:00wo 20-04-2016 om 10:00

Bij Racing Genk wordt er voor volgend seizoen veel verwacht van Leandro Trossard, maar ook andere clubs liggen op de loer. Een bod van Red Bull Salzburg werd van tafel geveegd, maar volgens Sudpresse komt ook Anderlecht nu op de proppen.

Trossard maakte dit seizoen furore bij Oud-Heverlee Leuven, hij maakte 9 doelpunten en verzamelde ook nog 6 assists. Trossard lijkt helemaal klaar om het te gaan maken bij Racing Genk, maar Anderlecht wil stunten door de jongeling toch nog weg te halen. Achter de schermen zou paars-wit de eerste contacten ondertussen hebben gelegd.

De vraag is nu welke rol het management van Trossard precies wil spelen. Zijn zaakwaarnemer Josy Comhair sprak eerder deze week duidelijke taal, hij vindt dat Genk zich wat flexibeler mag opstellen tegenover zijn speler. Hij had het ook over de beruchte Wet van '78, die stelt dat een speler vrij mag vertrekken als hij zijn contract kan afkopen. Comhair maakte in dat interview wel duidelijk dat die wet maar een laatste redmiddel is. Trossard heeft bij Genk nog een contract tot de zomer van 2018.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws