Van Himst heeft kritiek op Hasi en Preud'homme: Dit is slecht voor hun imago

Van Himst heeft kritiek op Hasi en Preud'homme: "Dit is slecht voor hun imago"

Gepubliceerd: woensdag 13 april 2016 om 11:15wo 13-04-2016 om 11:15

Ook Anderlecht-icoon Paul Van Himst zit op de eerste rij voor de Play-Offs, maar veel goed voetbal heeft hij nog niet gezien. Nerveuze trainers des te meer, en dat mag wel eens stoppen.

Michel Preud'homme werd tegen KV Oostende naar de tribunes gestuurd, hij kookte van woede na de rode kaart voor Benoît Poulain. Van Himst ziet hem niet graag zo bezig. "Ik heb hem als trainer van de Rode Duivels goed gekend. Voor een match, zelfs op het WK, gaf hij nooit de indruk nerveus te zijn. Ik vond hem eerder gesloten. Tegenwoordig is dat net andersom. Als ik hem tegenkom, zal ik hem zeggen dat wat hij daar doet voor zijn bank toch niks uithaalt", laat hij weten in Sport/Voetbalmagazine.

Preud'homme is echter zeker niet de enige die zich schuldig maakt hieraan. "Besnik Hasi kan er ook wat van. Overal houden trainers zich bezig met kritiek op de scheidsrechters en beschuldigen ze die ervan deze of gene ploeg kampioen te willen zien worden. Dat is nogal heftig. Zoiets is niet goed voor hun imago en evenmin voor dat van hun club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws