Valdes trekt opnieuw handschoenen aan, Standard-jonkies krijgen kans

Valdes trekt opnieuw handschoenen aan, Standard-jonkies krijgen kans

Er staat helemaal geen druk meer op de Standard-spelers. De Luikenaren hebben zich via de bekerwinst al kunnen verzekeren van een Europees ticket. Yannick Ferrera kan dus het gaspedaal terugnemen en enkele jongeren kansen geven. 

De Standard-coach zal in de partij tegen KV Kortrijk enkele jongeren een kans geven. Zo komen de broertjes Mmaee aan de aftrap. Samy Mmaee mag zich laten zien in het hart van de defensie. Hij mag naast Dino Arslanagic staan. De fans gaan ook een mooi familiemoment meemaken. Want ook Ryan Mmaee mag aan de wedstrijd beginnen.

Hij zal de aanval proberen te leiden.Deze jongeren krijgen ook de steun van een ervaren rot. Niemand minder dan Victor Valdés staat weer tussen de palen bij Standard. 

In La Dernière Heure geeft Ferrera aan dat hij nog niet aan uitbollen denkt. "Ik ben positief verrast en ik denk dat de bekerwinst voor een goede vibe heeft gezorgd. De fans weten dat wij tot het uiterste gaan. Wij hebben niet de bedoeling om een B-ploeg op te stellen, zoals anderen dat misschien wel hadden gedacht", geeft Ferrera aan. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie