In het kort: Lukaku en Hazard kijken elkaar in ogen, ook Atletico morst met punten

In het kort: Lukaku en Hazard kijken elkaar in ogen, ook Atletico morst met punten

21-02-2016 23:20

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Atlético laat punten liggen
In aanloop naar de Champions League-clash met PSV heeft Atlético Madrid zondagavond gelijkgespeeld in de Primera Division. De formatie van trainer Diego Simeone bleef tegen Villarreal op 0-0 steken. Barcelona is daardoor de grote winnaar van het weekend, aangezien Real Madrid zondag ook al punten liet liggen. Atlético staat nog altijd tweede, met 53 punten uit 25 duels. Barcelona heeft acht punten meer. Real staat op 54 punten.

Kwartfinales FA Cup: Chelsea tegen Everton
Zondagavond is er geloot voor de kwartfinales van de FA Cup. Het Chelsea van Eden Hazard en Thibaut Courtois, dat eerder op de dag afrekende met Manchester City (5-1), gaat op bezoek bij Everton, de ploeg van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas. De winnaar van de clash tussen Manchester United en Shrewsbury Town ontvangt thuis West Ham United. Arsenal of Hull City speelt thuis tegen Watford, terwijl Reading Crystal Palace ontvangt.

Schalke gelijk tegen Stuttgart
Schalke 04 heeft zondagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen VfB Stuttgart. Younès Belhanda scoorde voor de thuisploeg, Martin Harnik tekende na rust voor de eindstand. Schalke maakte een einde aan een imponerende reeks van de gasten, die de laatste vijf duels wonnen. Die Königsblauen staan zesde in de Bundesliga, Stuttgart prijkt op plek elf.