Vanhaezebrouck kan in duel tegen Club niet rekenen op twee nieuwkomers

Vanhaezebrouck kan in duel tegen Club niet rekenen op twee nieuwkomers

06-02-2016 22:10

AA Gent wil zondag revanche voor de bekeruitschakeling tegen Club Brugge. Hein Vanhaezebrouck haalde op de persconferentie al zwaar uit naar Club Brugge. Het belooft opnieuw een ongemeen zware strijd te worden in 'de Slag om Vlaanderen'. Gent kan in het cruciale duel wel niet rekenen op Boussoufa en Wikheim. 

Hein Vanhaezebrouck zal nog niet kunnen rekenen op nieuwkomer Mbark Boussoufa. De Marokkaan moet nog enkele zaken regelen in Rusland en zal er zondag nog niet bij zijn. Ook een andere nieuwkomer, Gustav Wikheim, is out met een blessure. Maar de Gent-coach kan voor het eerst in de competitie wél beroep doen om Rami Gershon, die helemaal hersteld is van zijn knieblessure. 

De selectie van AA Gent: Matz Sels, Brian Vandenbussche, Yannick Thoelen, Rafinha, Stefan Mitrovic, Nana Asare, Lasse Nielsen, Thomas Foket, Rami Gershon, Thomas Matton, Renato Neto, Sven Kums, Kenny Saief, Rob Schoofs, Lucas Deaux, Brecht Dejaegere, Danijel Milicevic, Kalifa Coulibaly, Laurent Depoitre, Simon Diedhiou en Moses Simon