Geen Messi-selfie voor uitblinker: 'Ik ga liever naar Everton dan naar Barcelona'

Geen Messi-selfie voor uitblinker: 'Ik ga liever naar Everton dan naar Barcelona'

Gepubliceerd: vrijdag 5 februari 2016 om 09:54vr 05-02-2016 om 09:54

Andrey Yarmolenko ziet niks in een dienstverband bij FC Barcelona. De aanvaller uit Oekraïne denkt dat hij bij de Catalanen op een zijspoor zou belanden en zou daarom liever naar een club als Everton gaan.

De international maakte indruk tijdens enkele Europese wedstrijden van zijn club Dinamo Kiev en werd door de pers gelinkt aan Barcelona en Everton. Eerder stond hij ook bij Tottenham Hotspur en Liverpool op de lijst. "Ik zou liever naar Everton gaan dan naar Barcelona. Bij Barcelona kan ik weliswaar een selfie nemen met Lionel Messi en deze op Instagram plaatsen om een miljoen likes te krijgen en jezelf heel wat vinden. Maar ik ben niet zo'n type."

Yarmolenko vervolgt zijn verhaal tegenover Futbol: "Voor mij is het belangrijk om wedstrijden te spelen. Als ik niet twee keer per week spelen, dan heb ik geen uitlaatklep, kan ik mijn emoties en energie niet kwijt. Mijn familie zal dan gek van me worden", beseft de man uit Oekraïne. "Als ik speel, ben ik de volgende dag altijd helemaal kalm en blij. Dan krijg je de lach niet van mijn gezicht. Als ik wedstrijden heb gemist en thuis op de bank heb gelegen, dan zorg ik altijd voor ruzies en onrust."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws