Opvallend: Leekens moet bijna een volledig elftal missen tegen KV Oostende

Opvallend: Leekens moet bijna een volledig elftal missen tegen KV Oostende

Gepubliceerd: dinsdag 2 februari 2016 om 16:31di 02-02-2016 om 16:31

Lokeren neemt het zondag op tegen KV Oostende. Trainer Georges Leekens moet bijna een volledig elftal missen. Zeven spelers zijn gekwetst of missen ritme, twee spelers liepen afgelopen zondag tegen een vijfde gele kaart aan.

Club Brugge is niet ongeschonden uit de strijd met Club Brugge gekomen. Serhiy Bolbat en Marko Miric liepen in het Jan Breydelstadion tegen hun vijfde gele kaart van het seizoen aan en zijn automatisch geschorst voor het treffen met Oostende. Joher Rassoul liep tot overmaat van ramp een spierscheur op.

In de verdediging moet Leekens het zonder Mijat Maric stellen. Maric sukkelt met een kuitblessure. Joao Carlos, die de partij tegen Club Brugge miste, hervat deze week de groepstrainingen en is twijfelachtig voor de wedstrijd tegen KVO.

Het middenveld is het grote pijnpunt bij Lokeren. Koen Persoons (enkel) en Evariste Ngolok (knie) zijn lang uit. Miric en Bolbat zijn geschorst en Rassoul is het nieuwe zwarte schaap. Toch valt er ook goed nieuws te rapen op Daknam. Jaja Coelho, die ontbrak tegen Club, is normaal fit om opnieuw te spelen. In het aanvallende compartiment kan Leekens niet rekenen op Mohammed Ghadir, die nog niet fit is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws