'Club Brugge doet bod op jonge verdediger van Galatasaray'

'Club Brugge doet bod op jonge verdediger van Galatasaray'

28-01-2016 11:12

Club Brugge liet deze week al weten dat het op zoek is naar een nieuwe spits, maar ook achterin blijft het rondkijken. Zo weet Footmercato dat Club een bod heeft gedaan op een verdediger van Galatasaray.

Concreet gaat het om Lionel Carole, een linksback die sinds afgelopen zomer bij Galatasaray speelt. Daarvoor was hij sterkhouder bij Troyes, maar in de Turkse competitie lukt het nog niet voor de Fransman. Hij kreeg dit seizoen nog maar zes keer een basisplaats en hoopt nog op een vertrek. Dat krijgt voorlopig niet: Galatasaray heeft het bod van Club Brugge afgewezen, om hoe veel het ging is niet bekend.

Het is niet helemaal onlogisch dat Club uitkijkt naar een nieuwe linksachter, want Laurens De Bock heeft niet veel concurrentie op zijn positie. Davy de fauw en Dion Cools depanneren er tegen hun voet, en Boli Bolingoli is toch meer een aanvaller dan een echte linksback. Carole zou De Bock het vuur aan de schenen kunnen leggen, maar volgens Footmercato wil Galatasaray hem niet per se nu al verkopen.