Lewandowski-kamp in de kramp door nieuwe transfergeruchten: Geen commentaar!

Lewandowski-kamp in de kramp door nieuwe transfergeruchten: "Geen commentaar!"

22-01-2016 10:40
0

Het was de laatste weken relatief rustig rond Robert Lewandowski, maar met het einde van de transferperiode in zicht gooit zijn zaakwaarnemer de knuppel weer in het hoenderhok. De spits van Bayern München zou kunnen vertrekken.

Dat stelt Cezary Kucharski vrijdag in gesprek met L'Equipe. Het is niet uit te sluiten dat Lewandowski de overstap maakt naar een andere club. "Ik denk niet dat Bayern München hem wil verkopen, maar in de voetballerij is niets een zekerheid", aldus de agent, die de uitspraken doet in het licht van nieuwe geruchten, die Lewandowski in verband brengen met Paris Saint-Germain.

De Fransen zouden in Lewandowski de opvolger zien van Zlatan Ibrahimovic, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt. Als Kucharski wordt geconfronteerd met de transfertalk schiet hij in de kramp. "Geen commentaar! Het is beter om op dit moment niets te zeggen."

Lewandowski is bezig aan een uitstekend seizoen in dienst van Bayern München, met de vijfklapper tegen VfL Wolfsburg in september als absoluut hoogtepunt. Ondanks die wereldprestatie gaf voorzitter Karl-Heinz Rummenigge onlangs toe de verrichtingen van Napoli-spits Gonzalo Higuain op de voet te volgen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie