Belgen van Liverpool zetten vierdeklasser Exeter nu wel opzij in FA Cup

20-01-2016 23:49

Vierdeklasser Exeter zorgde in de heenronde voor een grote stunt door een replay af te dwingen tegen het grote Liverpool. Nu klaarde Liverpool wel de klus. Het werd 3-0 tegen het moedige Exeter.

Jürgen Klopp nam geen risico na de blunder van de reservedoelman Adam Bogdan in de heenmatch en koos nu wel voor Simon Mignolet. Voorin wisselde hij wel ten opzichte van de laatste competitiematch en kreeg Christian Benteke nog eens zijn kans. Hij speelde een sterke wedstrijd maar zag die, ondanks enkele kansen, niet beloond met een doelpunt.

Joe Allen tekende wel voor een doelpunt, en wat voor één. Hij brak op schitterende wijze al na tien minuten het verweer van Exeter. Jeugdspeler Oluwaseyi Ojo mocht in de tweede helft al even mooi de score verdubbelen. Het was zijn eerste doelpunt voor de hoofdmacht. João Carlos legde uiteindelijk de eindstand vast. In de vierde ronde neemt Liverpool het op tegen West Ham United.